Logo HEG

Belimo

aandrijving- en kleptechnologie voor verwarming, ventilatie en airconditioning

Belimo. Veiligheid en comfort.

Bij Belimo vindt u de wereldwijd leidende aandrijving- en kleptechnologie voor verwarming, ventilatie en airconditioning als compleet assortiment uit een hand, tegen een zeer gunstige prijskwaliteitsverhouding.

Het complete assortiment 

Belimo-klepaandrijvingen zijn met de aansturingen open-dicht, modulerend en 3-punts voor voedingsspanningen AC / DC 24 V en AC 110 V / 230 V verkrijgbaar. Flexibele MF- en buscommunicatieve MP-typen laten zich individueel parametreren. Speciale brand- en rookklepaandrijvingen verhogen de veiligheid, regelsystemen voor volumestroominstallaties verschaffen individueel ruimtecomfort. Nieuwe regelafsluiteroplossingen verlagen de kosten en het energieverbruik.Meer vermogen, meer waarde 

Door consequente beantwoording aan de marktbehoefte en baanbrekende innovaties vormt Belimo sinds 1975 de standaard op het gebied van HVAC-aandrijvingen- en kleptechnologie. Klantenwensen worden snel en flexibel vervuld, de persoonlijke ondersteuning is wereldwijd zekergesteld. Elke aandrijving wordt voor uitlevering uitvoerig getest. De gespecialiseerde know-how en de spreekwoordelijke “SWISS QUALITY” maken het mogelijk om op het gehele assortiment vijf jaar garantie te verlenen.