Logo HEG

Zonne-energie

Wij leveren zowel de panelen als de omvormers

Zonne-energie

HEG Energy Systems ontwerpt en levert fotovoltaïsche systemen uit voorraad. Hiervoor gebruiken we alleen zonnepanelen, omvormers en montagematerialen van A-kwaliteit met de juiste testcertificaten en garanties. Op aanvraag stellen we een passend systeem samen met  rendementsberekeningen. Tevens kunnen we, indien gewenst, de montage laten uitvoeren en begeleiden.

banner omvormers copy

Mastervolt omvormers

Mastervolt werkt met energie vóór energie

Stroomvoorziening waar u op kunt vertrouwen. Altijd en overal. Dat is de missie van Mastervolt. Wij bieden u met onze producten en systemen “the power to be independent”. Waar u ook bent; wat u ook doet.

Om die onafhankelijkheid te garanderen heeft Mastervolt vanaf het begin gekozen voor kwaliteit en voor de kracht van innovatie. En we hebben er nog iets heel belangrijks aan toegevoegd: de passie om de beste te willen zijn. Componenten die Mastervolt tot een wereldwijd en leidend A-merk hebben gemaakt. Met een heldere concentratie en specialisatie op drie marktgebieden:

  • Maritieme energie
  • Automotive energie
  • Zonne-energie

Voor deze marktgebieden ontwikkelt, fabriceert en distribueert Mastervolt hoogwaardige elektrotechnische systemen voor onafhankelijke stroomvoorziening. Met het hoofd-kantoor in Amsterdam (Nederland) en 7 eigen vestigingen wereldwijd, verkoopt Mastervolt deze systemen in meer dan 60 landen van de wereld via een netwerk van distributeurs en dealers.

Maritiem

Sleepboot of luxueus zeiljacht. Cruiseschip of sloep. Wie vaart – professioneel of voor zijn plezier – vertrouwt op de producten en systemen van Mastervolt. Waar ook ter wereld. Immers, voor uw elektriciteitssysteem aan boord vindt u nergens meer keus en meer mogelijkheden. Accu’s, generatoren, opladers, omvormers, informatiepanelen, bedrading en volledig geïntegreerde systemen; het brede èn diepe Mastervolt-assortiment biedt altijd een oplossing voor elk energieprobleem aan boord. Van 12, 24 en 220/230 volt tot en met het Amerikaanse 120 volt.

Automotive

Op de snelweg of in de bergen. Op de markt of als hulpdienst bij een ongeval.
Met de camper op pad of als televisieploeg op locatie. Betrouwbare stroomvoorziening is dan onmisbaar en soms zelfs levensreddend. Mastervolt wijst u graag de weg naar een automotive systeem zonder zwakke schakels voor een betrouwbaar en stille stroom-voorziening. Met een minimum aan brandstofverbruik en CO2 uitstoot.

Zon

Nee, Mastervolt regelt niet de zon. Maar wel al het andere dat u nodig heeft om zonne-energie op te wekken, op te slaan, om te vormen en uiteindelijk uit uw stopcontact te krijgen. Zowel in de vorm van autonome- als netgekoppelde solarsystemen. Mastervolt is inmiddels een pionier als het om zonne-energie gaat. Zo staan er wereldwijd al meer dan 100.000 solar-inverters met Mastervolt-label geïnstalleerd. In individuele woonhuizen, in complete woonwijken, op een school in Zuid-Amerika en bij een dokterspost aan de rand van de woestijn. Mastervolt haalt het beste uit de zon.